Rugalmas nyomtatók

Költség- és időmegtakarítás

Bármely JCR 3D modellt is használja a termelési folyamatban, nyereségessé teszi üzletét, a nyomtatóba történő befektetés gyors amortizálásával és ezzel együtt költségmegtakarítással, ami közvetlenül a cég nyereségében jelenik meg.

Nagyformátumú ipari nyomtatás

Többdimenziós lehetőségek 580 mm-estől 1000 mm-es hosszúságú építési méretig. Ezek a formátumok többszörözik az alkalmazási területet és a lehetőségeket olyan iparágakban, mint például az autógyártás, repüléstechnika, gépgyártás stb.

A nyomtatók nyitottak bármilyen nyomtatási anyag használatára

A JCR 3D nyomtatók a piac főbb gyártóinak alapanyagaival képesek dolgozni.
A JCR 3D azoknak az alapanyagoknak a használatát javasolja és garantálja, amelyeket mérnökeink leteszteltek és kiválasztottak. Ezekhez ügyfeleink számára részletes nyomtatási útmutatót biztosítunk, az optimális nyomtatási feltételekkel, tanácsokkal, korlátozásokkal és alkalmazással, elősegítve használatukat.

Fejleszthető

Nyomtatóink fejleszthetőek.
Válassza ki a szükségleteinek legjobban megfelelő modellt, és frissítse újabb verzióra a termékvonalon belül, amikor szeretné.

Nyomtatóüzem

A JCR Manager segítségével okosan menedzselhet korlátlan számú, akár eltérő típusú JCR 3D nyomtatót, egyetlen operátorral.

Okos

Felfedezi a hibát a nyomtatási fájlokban, kijavítja azokat és ellenőrzi a nyomtatási beállításokat, ezzel időt és előállítási költségeket megtakarítva.

További információk

Megbízható

Megbízhatóság a nyomtatók ipari használatára 2 év garanciával.

További információk